Takuut ja kelpoisuus

VIISI TAKUUTAMME Kansainvälisenä toimijana tiedämme, että laadun, hinnan ja läpinäkyvyyden lisäksi ovat sekä toimitusnopeus että toimitusehdot erittäin tärkeitä. Haluamme niiden lisäksi mennä vielä pidemmälle ja taata asiakkaillemme paras mahdollinen kokonaistarjonta. Periaatteenamme on, että sinun menestyksesi ja etusi ovat etusijalla. Vain näin toimien voimme olla alan eniten asiakkaiden tarpeisiin suuntautunut rengastukkuliike. Henkilökohtainen suhde onkin ollut jo 50 vuoden ajan yrityksemme kulmakivenä. Niin toimimme nyt sekä seuraavat 50 vuotta!

Heuverin takuut

Mottomme: "sinun etusi on meidän menestyksemme moottori."


Renkaita koskeva varmuus

Huolehdimme siitä, että varastomme on aina markkinoitanne vastaava, niin että voit pitää kustannukset alhaisina. Kilpailukykyiset hintamme auttavat sinua siinä.


Tietämyksemme on vahvuutenne

Rengasasiantuntijamme tuntevat tuotteet läpikotaisin ja auttavat mielellään. Tilausapuvälineemme helpottavat työtänne.


Palvelumme ei tunne rajoja

Sanomme, mitä teemme ja teemme, mitä sanomme – lupaamme sen sinulle. Toimitamme tilaukset nopeasti ja neuvomme tarvittaessa, niin että omat asiakkaasi ovat tyytyväisiä.


Tilaukset nopeasti ja vaivattomasti

Meille on tärkeää tehdä asiat sinulle helpoksi. Voit antaa tilauksen vaivattomasti puhelimitse, sähköpostitse tai netin kautta ja sinua palvelevat tutut vakituiset yhteyshenkilöt.

 

Asiakkaat erityisasemassa

Olemme ylpeitä siitä, että olet asiakkaamme. Se näkyy toimintatavassamme sekä kilpailukykykyisissä ehdoissamme ja kampanjoissamme. Löydämme aina nopeasti ratkaisun valituksiin.