Goodyear

Goodyear on yksi kuorma-autojen renkaiden A-merkeistä. Goodyearin valikoimaan kuuluu suuri määrä korkealuokkaisia kuorma-autojen, matkailulinja-autojen ja linja-autojen renkaita, jotka täyttävät nykyaikaisen kuljetuspalvelualan tarpeet.

Goodyear on vuosien kokemuksen myötä vakiinnuttanut asemansa rengasmarkkinoilla. Yhtiön rengastyyppien kirjo on suunnaton. Heuver Rengastukku toimittaa rengasasiantuntijana kaikenmerkkisiä, -kokoisia ja -tyyppisiä renkaita maatalouskäyttöön, kuorma-autoihin, perävaunuihin ja maansiirtoon. Tutustu verkkosivullamme kattavaan Goodyear-renkaiden ja muiden korkealaatuisten renkaiden valikoimaamme.

Goodyear on yksi kuoma-autojen renkaiden A-merkeistä. Goodyearin valikoimaan kuuluu suuri määrä korkealuokkaisia kuorma-autojen, matkailulinja-autojen ja linja-autojen renkaita, jotka täyttävät nykyaikaisen kuljetuspalvelualan tarpeet.

Maatalous- ja maansiirtokohteisiin sekä kuorma-autoihin

• Maatalous: traktorin etu- ja takarenkaat tai maatalousajoneuvon renkaat, saatavana ristikudosrenkaina ja vyörenkaina. Goodyear:llä on tältä alalta kattava kokemus.
• Kuorma-autot: Goodyear-renkaat takaavat kuorma-autoille, linja-autoille tai matkailulinja-autoille erinomaisen suorituskyvyn ja täyttävät kuljetuspalvelualan tiukat vaatimukset.
• Maansiirto: Goodyear-rengas on korkealaatuisen kumin, erinomaisen pidon ja kestävien materiaaliyhdisteiden ansiosta maailmanlaajuisesti maansiirtorenkaiden ykkösrengas.

Tutustu Goodyear-renkaiden valikoimaan netisssä
Kaikki Heuverin varastossa olevat tuotesarjat löytyvät verkkokaupastamme. Kaikki renkaat toimitetaan nopeasti suoraan varastosta ja hinnat pysyvät alhaisina suurten hankintaerien ansiosta. Rekisteröidy Heuverin asiakkaaksi ja tilaa Goodyear-renkaat helposti netistä.