Altura

Altura-maatalousrenkaita valmistaa Ceat, joka on yksi Intian suurimmista rengasvalmistajista. Alturan maatalouskäyttöön tarkoitetuissa ristikudosrenkaissa on vahva nailonrunko, joka suojaa ulkoisilta vaurioilta. Altura on tunnettu maatalousajoneuvojen renkaistaan.

Heuver on Altura-renkaiden maahantuoja. Valikoimaamme kuuluu suuri määrä tunnetun intialaisen valmistajan valmistamia maatalousrenkaita maatalouskoneisiin. Me keskitymme Alturan laajan maatalousrenkaiden valikoiman yhteen osaan. Voimme tarjota Altura-maatalousrenkaat kilpailukykyiseen hintaan edullisen perushinnan ansiosta ja koska ostamme suoraan tehtaalta. Tuotesarjaan kuuluu monia kokoja ja pintoja.

Laadukkaat Altura-renkaat soveltuvat moneen eri käyttökohteeseen. Olemme valinneet laajasta kotimarkkinoille ja kansainvälisille markkinoille tarkoitetusta tuoteohjelmasta valikoiman maatalousrenkaita (mukaan lukien sarjan flotation-renkaita) ja maansiirtorenkaita. Alturan maatalouskäyttöön tarkoitetuissa ristikudosrenkaissa on vahva nailonrunko, joka suojaa ulkoisilta vaurioilta. Altura on tunnettu maatalousajoneuvojen renkaistaan.
Tutustu tarjontaamme netissä
Mihin tahansa kohteeseen etsit Altura-maatalousrengasta, nettisivumme kattavasta ajan tasalla olevasta tuotevalikoimasta löydät tarvitsemasi renkaan. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa ja rekisteröidy, minkä jälkeen voit tehdä tilauksen netin kautta. Heuverillä on monen vuoden kokemus ja tiedot kaiken tyyppisistä ja kokoisista Altura-maatalousrenkaista ja toimimme mielellämme liikekumppaninasi.