Continental

Continental-renkaat ovat tunnettuja erinomaisesta kilometrituloksestaan ja pidosta. Jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy oma Continental-renkaansa.

Heuver Rengastukku on yksi Euroopan suurimmista rengasasiantuntijoista. Heuverin toiminnassa on keskeisellä sijalla suuri valikoima, asiantunteva palvelu ja nopea toimitus. Tarjoamme Continental-renkaita moneen eri käyttötarkoitukseen. Tutustu valikoimaamme verkkosivullamme ja tilaa asiakkaallesi internetin kautta Continental-renkaat.
Continental-renkaat ovat tunnettuja erinomaisesta kilometrituloksestaan ja pidosta. Jokaiseen käyttökohteeseen on oma Continental-rengas.
Kuorma-autojen renkaat sekä maansiirto- ja maatalousrenkaat
Heuverin tuotevalikoimassa on suuri määrä laadukkaita Continental-renkaita:
• Maatalous: yleiskäyttöön soveltuvat Continental-renkaat, joilla on hyvä vetokyky ja jotka ovat kulutusta kestäviä ja mukavia käytössä.
• Kuorma-autot: erinomainen pito ja kilometritulos.
• Maansiirto: hiljainen Continental MPT-rengas on/off road -käyttökohteisiin.
Continental-renkaiden online-tilaus
Voit tutustua Heuverin Continental-renkaiden valikoimaan verkkokaupassamme. Täytä rekiteröitymislomake niin saat tarkempia tietoja tuotteista ja voit tehdä online-tilauksen. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat renkaisiin liittyviä neuvoja, voit aina ottaa yhteyttä asiantunteviin työntekijöihimme.