Ecomega

Ecomega perustettiin 1980, jolloin kehitettiin täysin uudenlainen maansiirtorengastyyppien sarja, jotta pystyttäisiin vastaamaan jatkuvasti kehittyvien markkinoiden muuttuvaan tarpeeseen. Ecomega valmistaa maansiirtorenkaita monenlaisiin käyttökohteisiin ja maansiirtoajoneuvoihin.

Etsiessämme uusia merkkejä, joilla on hintateknisesti ja laadullisesti kiinnostava toimitusohjelma, emme usein päädy eurooppalaiseen toimittajaan. Italialainen Ecomega oli kuitenkin poikkeus. Ecomegan tuotteiden avulla tarjoamme asiakkaillemme valikoiman laadukkaita teollisuus- ja satamarenkaita. Tuotesarjaamme kuuluu muun muassa 18.00-33 -rengas käyttökohteina konttien käsittelijät, pinoajat ja lukkitrukit.

Ecomega on näiden alojen asiantuntija ja heidän tuotteidensa avulla voit sinä – samoin kuin asiakkaasi – valita hyvän tuotteen oikeaan hintaan. Ecomega jatkaa tulevina vuosina väsymättä valikoimansa entisestään laajentamista.

Yleistietoja Ecomega-yhtiöstä

Kun Ecomega perustettiin vuonna 1980, oli maansiirtorenkaiden markkinoilla paljon käynnissä. Italialainen Ponte della Priulasta kotoisin oleva merkki keskittyi sellaisten teknisesti korkealuokkaisten renkaiden kehittämiseen ja valmistukseen, jotka täyttävät kunkin tuotantosektorin suurimmatkin vaatimukset. Tuoteperhe kattaa erikokoisia ja eri kulutuspinnan omaavia renkaita useisiin käyttökohteisiin. Ecomega valmistaa standardikokoisia renkaita, mutta joitakin markkinoita varten myös niin sanottuja erikoisrenkaita. He noudattavat siinä mottoaan “mikään pyyntö ei ole niin kummallinen, etteikö meiltä löytyisi ratkaisu”.

Suosittelemme lämpimästi Ecomegan maansiirtorenkaita. Ecomega on erittäin lupaava merkki, josta varmasti lähitulevaisudessa kuullaan paljon lisää. Olemme ottaneet osan heidän renkaistaan valikoimaamme, mutta voimme niistä poikkeavissa pyynnöissä löytää yhdessä Ecomegan kanssa ratkaisun.