Maxfield

Maansiirtomarkkinoilla on joskus tarvetta laadukkaisiin renkaisiin, joiden ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla uusia. Siinä tapauksessa voimme autta omalla tuotemerkillämme nimeltä Maxfield!

Maxfield-renkaiden avulla yhdistämme korkealuokkaisten uusien renkaiden laadun käytettyjen renkaiden edullisiin hintoihin. Maxfieldin perustana ovat ensiluokkaiset käytetyt rungot, ja tuotemerkkimme on tae laadukkaasta huipputason uusiorenkaasta. Sen lisäksi on raaka-ainetarve vain 30 % verrattuna täysin uuden renkaan valmistukseen, mikä on parempaa ympäristölle!

Yleistietoja Maxfield-tuotemerkistä

Heuverin Rengastukun valikoimaan on yli 15 vuoden ajan kuulunut yrityksen oma EM-uusiorenkaiden Maxfield-tuotesarja. Maxfield on tullut sinä aikana tunnetuksi tuotteiden luotettavuudesta yhdistettynä korkeaan laatuun. Maxfield takaa samanlaisten olosuhteiden vallitessa 80 % uusien renkaiden käyttöiästä. Pinnoitusta ja hankkimaamme runkoa koskee myös täydellinen takuu. Asiakkaat voivat sen lisäksi saada omiin runkoihinsa Maxfield-pinnoituksen. Me noudamme rungot, pinnoitamme ne ja järjestämme palautuskuljetuksen. Lyhyesti sanoen uudelleen käyttö kannattaa (monin tavoin).

Toimitusohjelma ja tilaus

Maxfield-renkaita on saatavana yhdeksän kulutuspintaa useassa eri koossa soveltuen monenlaisiin koneisiin ja käyttökohteisiin. Maxfield on Heuverin Rengastukun valikoimaan kuuluva tuote, jossa yhdistyy sataprosenttinen laatu ja luotettavuus.