Dunlop

Dunlopin kuorma-auton renkaiden erottavana tekijänä on niiden paras mahdollinen suorituskyky ohjautuvuuden, pidon, kulutuksen keston ja jarrutuksen osalta koko niiden käyttöiän ajan.

Nimekäs A-merkki Dunlop valmistaa kaiken kokoisia ja tyyppisiä kuorma-autojen ja perävaunujen renkaita MPT-renkaina erilaisiin käyttökohteisiin. Heuverin Rengastukun tuotevalikoimasta löydät suuren määrän erikokoisia ja erityyppisiä Dunlop-renkaita moneen eri tarkoitukseen. Heuver:ltä löydät suuren valikoiman huippuluokan renkaita.
Dunlopin kuorma-auton renkaiden erottavana tekijänä on niiden paras mahdollinen suorituskyky ohjautuvuuden, pidon, kulutuksen keston ja jarrutuksen osalta koko niiden käyttöiän ajan Dunlop.

MPT, kuorma-auto tai perävaunu

Heuver on oikea osoite, jos etsit kuorma-auton, perävaunun tai monitoimikuorma-auton renkaita. Dunlop erottuu muista merkeistä seuraavien ominaisuuksien vuoksi:

  • kuorma-autojen ja perävaunujen renkaat: Dunlopin erottavina tekijöinä on tässä segmentissä renkaiden paras mahdollinen suorituskyky jarrutuksen, pidon, ohjautuvuuden ja kulutuksen keston osalta.
  • MPT-renkaat: Dunlopin tuotevalikoimaan kuuluu tässä segmentissä suuri määrä renkaita, joille on ominaista niiden korkealuokkainen ajomukavuus, erinomainen pito ja hyvä itsestään puhdistuvuus.


Tarkempia tietoja ja online-tilaus

Tutustu Heuverin tuotevalikoimaan kuuluviin Dunlop-renkaisiin verkkokaupassamme painamalla alla olevaa painiketta. Jos haluat tietää, mikä rengas soveltuu parhaiten sinulle, ota yhteyttä asiantunteviin työntekijöihimme, jotka neuvovat sinua valinnassa.