it’s all round you

… koe itse, millaista on, kun ei tarvitse valita
it’s all round you

Takuumme

Kuten sinä, mekin tunnemme renkaiden maailman. Eikä vain koskien omaa maatasi, vaan maailmanlaajuisesti. Meillä on kokemusta kuorma-autojen renkaista, maansiirto- ja maatalousrenkaista ja siksi tiedämme: laadun, hinnan ja avoimuuden lisäksi ovat myös tietämys, toimitusnopeus ja toimitusehdot tärkeitä. Tarjoamme ne kaikki sinulle 5:llä takuullamme.

Selkeät Hi 5-lupaukset

Haluamme auttaa sinua tekemään tavallisesta liiketoiminnasta menestysten juhlintaa. Sen vuoksi tarjoamme parhaiden renkaiden ja parhaan neuvonnan lisäksi myös parasta palvelua. Tämä toimintatapa on tuottanut tulosta jo yli 50 vuoden ajan! Menestystä juhlitaan yhdessä ja siksi annamme selkeät Hi 5-lupauksemme jokaista tilausta tehdessäsi!

Say Hi 
12:lla kielellä. Aina vakituinen yhteyshenkilö. Koska vakituinen yhteyshenkilösi puhuu omaa kieltäsi, yhteydenpito on juuri vähän helpompaa. Verkkokauppamme kautta olemme tavoitettavissa jopa 24/7.

Hi Score
Asiakkailtamme saamamme arvosana on 8,7. Testaa itse.
Olemme monien mielestä kaikkein eniten asiakkaiden tarpeisiin suuntautunut rengastukku. Meille on kuitenkin merkitsevää vain sinun mielipiteesi.  

Hi Volume
26 maailmanlaajuista merkkiä saatavana kaikentyyppisinä ja -kokoisina varastosta. Huolehdimme siitä, että varastomme vastaa jatkuvasti markkinoidesi tarpeita. Koska varastossamme on yli 100 000 rengasta, löydät meiltä aina tarvitsemasi.

Hi Class
Riippumaton rengasasiantuntija vuodesta 1966. 50 vuoden kokemus kuorma-autoista, maatalous- ja maansiirtokoneista. Meiltä saat siksi juuri omaan tilanteeseesi ja markkinoihisi sopivaa oikeaa neuvontaa.

Hi Speed
98,3 % toimituksista sovittuna määräaikana. Se tehdään mikä on sovittu. Tiedämme, kuinka tärkeää on pystyä luottamaan siihen.