Heuver, rengasasiantuntijasi

Kaikki tiedot maansiirtokoneista

Korkealaatuiset maansiirtorenkaat

Maansiirtoalalla käytetään hyvin monenlaisia ja monenkokoisia koneita. Tiedät tarkalleen, mitä etsit: TRA-koodi, kantavuus/nopeusindeksi, TKPH- tai WCF-luku, kumiseos… Tarvitsetko sitten renkaita dumpperiin, liikkuvaan nosturiin, kaivinkoneeseen, tiehöylään tai muuhun koneeseen  – meiltä löydät ne. Uusia, pinnoitettuja tai käytettyjä maansiirtorenkaita etsiessäsi voit valita tunnetun A-merkin tai oman merkkimme, joilla kaikilla on optimaalinen hinta-laatusuhde. 

Meiltä voit kysyä mitä vain renkaista 

Voit varmasti kuvitella, kuinka paljon tietoa ja kokemusta olemme keränneet alalta viimeisten 55 vuoden aikana. Sinäkin voit käyttää sen hyödyksesi! Tutustu kattavaan tietopankkiimme tai ota yhteyttä asiantuntijaamme saadaksesi henkilökohtaista neuvontaa. Työntekijämme ovat valmiina auttamaan sinua asiantuntevilla ja yksityiskohtaisilla neuvoilla –  saadaksesi juuri sinun olosuhteisiisi parhaiten sopivat maansiirtorenkaat!

Lukuja

<strong>4</strong> varastoa Euroopassa 4 varastoa Euroopassa
<strong>maailmanlaajuinen</strong> toimitus maailmanlaajuinen toimitus
Puhumme <strong>12</strong> kieltä Puhumme 12 kieltä

Tietoja Heuver-yrityksestä

Voit kysyä meiltä mitään

Minkälainen rengas on paras valinta millekin koneelle? Mikä on renkaan elinkaari? Tässä muutamia niistä kysymyksistä, joita maansiirtorenkaiden asiantuntijoillemme esitetään. Meiltä saat aina oikeat vastaukset. Työntekijöillämme on erityistietämystä käyttöalueesta ja kestävyydestä. Koemme kysymyksenne omana haasteenamme. Tarjoamme sopivat renkaat jokaista käyttötarkoitusta ja konetta varten. 

Ota yhteyttä