Missio & visio

Pitkälle viedyn palvelun tarjoaminen on ollut Heuverin rengastukulle tärkeä lähtökohta aina yrityksen perustamisesta alkaen. Tavoitteenamme on saada aikaan miellyttävä henkilökohtainen asiakassuhde täysin tyytyväisiin asiakkaisiin. Haluamme muistuttaa tästä itseämme joka päivä ja olemme sitä varten laatineet alla olevan toiminta-ajatuksen.

"Haluamme olla kaikkein eniten asiakkaiden tarpeisiin suuntautunut rengastukku."

Mitä se käytännössä merkitsee? Tärkeimmät toimintamme suuntaviivat ovat:

  • Autamme ja opastamme asiakkaitamme – Haluamme olla asiakkaidemme kumppani ja investoimme henkilökohtaiseen suhteeseen. Asiakkaat voivat aina ottaa kysymyksissään meihin yhteyttä. Jokaista tuoteryhmää varten on siihen erikoistunut tiimi, jolla on monen vuoden aikana kerättyä syvälle menevää tietoa. Olemmekin ensisijaisesti palveluntarjoaja.
  • Ostoetumme on asiakkaan ostoetu – Tavoitteenamme on tarjota edullisia hintoja, joiden avulla asiakkaamme pystyvät saavuttamaan hyvän kilpailuaseman. Meidän ostoetumme tuleekin siksi aina asiakkaan eduksi yhdistettynä palveluun, josta meidät tunnetaan. Voimme monien ulkomaisten kontaktiemme ansiosta yhä uudelleen toteuttaa tätä toimintatapaa.
  • Kaiken perustana on tieto – Kattava tietämys tuotteista on meille erityisen tärkeää. Työntekijämme saavat jatkuvasti lisäkoulutusta. Olemme tämän periaatteen ansiosta usein askeleen edellä asiakkaitamme. Tiedämme vastauksen jo ennen kuin he esittävät kysymyksen.
  • Nopea toimitus on itsestäänselvyys – Paikallaan oleminen maksaa rahaa. Tavoitteenamme on siksi tarjota huikean nopea toimitus (Benelux-maissa ja Saksassa 1-2 arkipäivää, muualla Euroopassa 2-3 arkipäivää, EU:n ulkopuolelle tilauksesta). Logistiikka- ja varastopalvelumme ovat hyvin organisoituja ja jakeluverkostomme kattaa koko Euroopan. Asiakas voi tehdä tilauksensa nopeasti ja turvallisesti selkeän verkkokauppamme kautta.
  • Emme myy “eioota” – Laaja tuotevalikoima on asiakkaillemme tärkeää. Huolehdimme siksi kattavasta tuotetarjonnasta. Tavoitteenamme on toimittaa kaikkia tarjolla olevia maansiirto- ja maatalousrenkaita sekä kuorma-auton renkaita. Tarjontaa täydentävät ammattimaiset oheistuotteet.