Historia

Rengastuntemusta jo yli 50 vuoden ajalta Mans Heuver perusti yksin 50 vuotta sitten Heuver Rengastukkuna tunnetun, tänä päivänä Euroopan suurimpiin rengasalan asiantuntijoihin kuuluvan yrityksen. Yritys on kasvanut tasaisesti vuodesta 1966 lähtien ja on saavuttanut arvostetun rengastoimittajan aseman. Perustajan poika Jan tuli vähitellen mukaan toimintaan ja myöhemmin toinen poika Bertus; he kolme muodostivat kahdeksankymmentäluvun lopulta alkaen yhdessä yrityksen johtokunnan. Vuosien mittaan ovat kummatkin pojat asteittain ottaneet johdon käsiinsä. Heuver Rengastukku on todellinen perheyritys, jolla on lujat siteet sen työntekijöihin. Yrityksen kasvu perustuu laatuun ja palveluun, joiden kulmakivenä ovat työntekijät. Tärkeimpänä sääntönä on alusta alkaen ollut: keskeisessä asemassa on asiakas!

1966

Nykyisten johtajien, Bertus ja Jan Heuverin isä Mans Heuver perusti rengasliikkeen Den Hamiin Alankomaihin. Hänen mottonaan oli: ”renkaiden myynti yhdistettynä pitkälle vietyyn palveluun”.

1967

Jan Heuver tuli 1. huhtikuuta mukaan yritykseen.

1969

Ensimmäinen työntekijä otettiin palvelukseen 1. tammikuuta. Saman vuoden maaliskuussa avattiin Hardenbergin toimipaikka, jonka johdosta huolehti Jan Heuver. Sinnekin tuli ensimmäinen työntekijä palkkalistalle.

1980

Avattiin Hoogeveenin toimipaikka, jonka Bertus Heuver otti myöhemmässä vaiheessa hoitaakseen.

1980

Heuver kehitti maatalousrenkaiden tukkukauppaan liittyvää toimintaa Den Hamissa ja aloitti Hardenbergissa pienimuotoisen maansiirtoon erikoistuneiden työkoneiden renkaiden hankinnan ja myynnin.

1981

Bertus Heuver tuli mukaan yritykseen.

1984

Nijverdalin toimipaikka avattiin.

1988

Maatalous- ja maansiirtorenkaiden tukkukauppatoiminta yhdistettiin yhteen yritykseen Den Hamissa, jonka nimeksi tuli Heuver Rengastukku. Myynti suuntautui sinä aikana erityisesti ympäröiviin maihin, kuten Belgiaan, Saksaan ja Isoon-Britanniaan.

1989

Heuver oli mukana yhtenä perustajajäsenenä franchise-toiminnassa Profile Tyrecenter ja avasi ensimmäiset Profile Tyrecenter Heuver -haaraliikkeet.

1991

Veendamiin avattiin Profile Tyrecenter Heuver -haaraliike

1994

Rengasliiketoiminta muuttui luonteeltaan maailmanlaajuisemmaksi ja Heuver toi renkaita joka puolelta maailmaa keskeisenä markkina-alueena selkeästi edelleen Eurooppa. Kuorma-autojen renkaiden myynti tuli yhä tärkeämmäksi.

1996

Groningeniin ja Apeldoorniin avattiin Profile Tyrecenter Heuver -haaraliikkeet.

1999

Myös haaraliikkeiden kasvu kiihtyi entisestään. Veendamin, Groningenin ja Apeldoornin haaraliikkeet (2) mukaan lukien toimipaikkoja on yhteensä 8. Vuonna 1999 tehdyn Smid Banden yrityksen oston myötä tulivat vielä Assenin, Meppelin ja Emmenin 3 haaraliikettä lisäksi mukaan. Heuverillä oli kaikkiaan 11 Profile Tyrecenter -toimipistettä.

2000

Romaniaan avattiin 3 toimipaikkaa, joissa yhteensä 40 työntekijää.

2002

Heuver aloitti Aeolus Tyres -tuotemerkin yksinoimaisen tuonnin ja myynnin 8 Euroopan maassa. Kuorma-auton renkaiden myynti kiihtyi voimakkaasti ja Heuverin vahva asema Euroopassa kasvoi entisestään.

2003

Johto kehitti tärkeän suunnanmuutoksen ja päätti siitä lähtien investoida enemmän tukkukaupan (kansainväliseen) kasvuun.

2004

Avattiin Enscheden Profile Tyrecenter Heuver -haaraliike.

2006

40-vuotisjuhlaa vietettiin erityisen juhlallisesti avaamalla Hardenbergiin uusi moderni jakelukeskus. Sen pinta-ala on 4,3 hehtaaria ja siihen kuuluu 12 000 m2 katettua varastotilaa, 8 kuormauslaituria sekä 1000 m2 toimistotilaa. Heuver saavutti sen avulla huippuaseman Euroopan markkinoilla juuri kuorma-auto-, EM- ja maatalousrenkaiden toimittajana.

2008

Heuver aloitti yhtenä ensimmäisistä alalla myynnin verkkokaupan kautta, mikä mahdollisti online-tilaukset (24/7). Palvelun tarjoaminen on Heuverillä aina ollut sen toiminnan ydin!

2009

Katettu varastotila kaksinkertaistettiin 24 000 neliömetriin. Doetinchemiin avattiin Profile Tyrecenter Heuver, minkä myötä toimipaikkoja oli nyt 13.

2010

Doetinchemiin avattiin Profile Tyrecenter Heuver, minkä myötä toimipaikkoja oli nyt 13.

2012

Bayreuthiin Saksaan avattiin jakelukeskus, jonka avulla eurooppalaisia asiakkaita pystyttäisiin palvelemaan entistä paremmin. Toimintaa laajennettiin Puolaan, johon myös perustettiin oma puolalainen tiimi. Tästä alkaen Heuverillä oli tiimit Benelux-maissa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Ranskaassa, Isossa-Britanniassa, Romaniassa ja Skandinaviassa.

2013

Toimistotila kaksinkertaistettiin 2000 neliömetriin. Heuverin palveluksessa oli 230 työntekijää.

2014

Markkinoinnissa siirryttiin käyttämään maantieteellistä lähestymistapaa mukaan lukien erityiset maakohtaiset tiimit. Perustettiin oma ranskalainen tiimi.

2015

Täysin uudistettu verkkokauppa aloitti toiminnan ja Heuver-rengassovellus otettiin käyttöön. Myös Heuverin rengaskäsikirjan ensimmäinen painos ilmestyi. Ranskassa (Lyonin lähellä) sijaitsevan Saint Quentin Fallavierin jakelukeskuksen portit avattiin.

2016

Heuver rengastukun 50-vuotisjuhlavuosi. Olemme valmiita seuraavia 50 vuotta varten!